Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Δηλώσεις Γιάννη Δουβίκα για το παιχνίδι με το Αιγάλεω


PANARGA_FANS: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη σήμερα, με έναν σχετικά πιο εύκολο αντίπαλο σε σχέση με την Παναχαϊκή, που πιστεύετε ότι κρίθηκε ο αγώνας;
ΔΟΥΒΙΚΑΣ: Ναι όπως είπατε σχετικά πιο εύκολο παιχνίδι, για μας τα παιχνίδια είναι όλα κρίσιμα και είτε παίζουμε με τον πρώτο ή τον τελευταίο γιατί είναι όλα επικίνδυνα, ειναι όλοι οι αντίπαλοι επικίνδυνοι. Είχαμε νικήσει την Παναχαϊκή και είναι η πρώτη φορά που παίρνουμε δύο συνεχόμενες νίκες και είναι πολύ σημαντικό για μας για να μας βοηθήσει περισσότερο στη συνέχεια και κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Βέβαια και από βαθμολογικής πλευράς για να μας βοηθήσει να ακολουθήσουμε μια πορεία ανοδική και να πάμε ακόμα πιο ψηλά.
PANARGA_FANS: Έχετε δηλώσει ότι ο στόχος της ομάδας είναι να είναι μέσα στις πρώτες πέντε θέσεις. Είναι αυτό εφικτό;
ΔΟΥΒΙΚΑΣ: Εμείς θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε εφικτό αυτό το στόχο, να είμαστε κοντά στην κορυφή και να μη φύγουμε μακριά και από κει και πέρα να δούμε τι θα γίνει. Σίγουρα θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε γιατί χάσαμε πολύτιμο έδαφος και για να το ανακτήσουμε χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια.
PANARGA_FANS: Ξεχωρίσατε κάποιον παίχτη σήμερα που να σας έκανε εντύπωση;
ΔΟΥΒΙΚΑΣ: Όχι, πιστεύω ότι είχαμε μια ομαδικότητα και βγήκαν αρκετές φάσεις και πιστεύω να ευχαριστήθηκε ο κόσμος, όχι δεν ξεχώρησα κάποιον αλλά πιστεύω ότι ένα παιδί που βάλαμε σήμερα, ο Ζυγούρης, ήταν αυτός που έδωσε για την ομάδα, έδωσε το πρώτο γκολ, ουσιαστικά φάνηκε πως δεν είχε μεγάλη αποχή κι αυτό εμένα με ευχαριστεί πολύ γιατί φαίνεται ότι τα δίνει όλα στις προπονήσεις και παρουσιάζεται καλός σε ένα παιχνίδι που τον βάλαμε από το πουθενά να παίξει.

PANARGA_FANS: Η μεταγραφική περίοδος είναι πολύ κοντά. Έχετε σκεφτεί την απόκτηση κάποιου παίκτη;
ΔΟΥΒΙΚΑΣ: Όχι δεν εχω σκεφτεί κάτι, εμείς βασιζόμαστε πολύ στους παίκτες που έχουμε και περιμένουμε να πάρουμε ακόμα περισσότερα από αυτούς, αυτός είναι ο στόχος μας. Τώρα από συγκυρίες και από διάφορα άλλα πράγματα κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν παίζουν και είναι φυσιολογικό να είναι και στεναχωρημένοι και οτιδήποτε. Αλλά, όπως σας είπα, αυτό το φαινόμενο με το Ζυγούρη σήμερα ήταν πολύ σημαντικό για όλα τα παιδιά. Θα πάρουν ευκαιρίες και πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή και ανάλογα με τις συνθήκες του κάθε παιχνιδιού να παίξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: