Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Προβληματίζεται. . .

Πολλά τα προβλήματα που εχει να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Δουβίκας για τον αγώνα με το Αιγάλεω. Συγκεκριμένα απών είναι οι τιμωρημένοι Παναγιωτόπουλος και Μοράλες, και οι τραυματίες Χαρίσης και Ταξιάρχης. Φόβοι ότι δεν θα προλάβει το ματς και ο Φερέτι που ταλαιπωρήται από ένα τράβηγμα (σημερινές πληροφορίες θέλουν τον Φερέτι να προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και θέτει τον εαυτόν του παρόν για τον αγώνα με το Αιγαλεω) .
Έτσι ο προπονητής του Παναργειακού αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με το εξής σχήμα : Κατσαούνης κάτω από το τέρμα, Φίλης και Μεσέρδης στο κέντρο της άμυνας, Μπούρας αριστερά και Δρούλλιας στα δεξιά της άμυνας, Λετιέρι και Πλεμμένος στο κέντρο, Σετράρο και Ανδρεάδης στα άκρα της μεσαίας γραμμής και επιθετικό δίδυμο Κατσαρός και ένς εκ των Ζυγούρη, Γκολέμη. Όλα αυτά αν ο προπονητής επιλέξει το 4-4-2 αλλιώς υπάρχει περίπτωση να προστεθεί ο Ανδρεάδης σαν επιτελικός μέσος και να μπεί στην ενδεκάδα ένας εκ των Δημητρακόπουλο, Κουτσοδήμο σαν ακραίος μέσος. Σε περίπτωση που ο Φερέτι παίξει μπορεί να μπεί στην ενδεκάδα στην θέση του επιτελικού μέσου ή του δεύτερου επιθετικού.
Ο μοναδικός στόχος είναι η νίκη για να μπορέσει η ομάδα μας να διατηρηθεί και να ανέβει και άλλο στην βαθμολογία. Η ψυχολογία είναι κατάλληλη παρόλο τα προβλήματα των τραυματισμών, ο αντίπαλος το ίδιο, οπότε ο κόσμος που θα βρεθεί στο ΔΑΚ Άργους την Κυριακή το μεσημέρι αναμένεται να δεί μια καλή εμφάνιση και νίκη από τους λύκους.

* Η σημερινή προπόνηση διεξήχθει στο στο γήπεδο της Νέας Τίρυνθας που διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα λόγω της επιβάρυνσης που έχει υποστεί το Δημοτικό Στάδιο του Αργους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: