Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

21η Αγωνιστική 01/02/2009

Επιστροφή στις νίκες . . .
Παναργειακός - Αγία Παρασκευή 1-0
(39' Κατσαρός (πεν.))


Επιστροφή στις νίκες για τον Παναργειακό ύστερα από το ατυχές αποτέλεσμα στην Κρήτη με την Χερσόνησο. Ο Παναργειακός καλύτερος σε όλον τον αγώνα άξιζε και πήρε το τρίποντο ύστερα από γκολ πέναλτι του Κατσαρού στο 39’. Ο Παναργειακός είχε και άλλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξει το σκορ αλλά ήταν άτυχος. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας κράτησε χαμηλούς ρυθμούς, είχε κάποιες φάσεις αλλά το τελικό 1-0 δεν άλλαξε. Σε αυτό βοήθησε και το γκολ της Αγίας Παρασκευής που ακυρώθηκε ορθά. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Κατσαρός και ο Κατσαούνης που κατέβασε ρολά. Με αυτήν την νίκη ο Παναργειακός εδραιώθηκε στην 7η θέση με 31 βαθμούς 4 περισσότερους από τον 8ο και 1 λιγότερο από τον 6ο. Η 5η θέση είναι πολύ κοντά, που είναι και ο στόχος της ομάδας. Επόμενη αγωνιστική την Τετάρτη 04/02/2009 στα Μέγαρα με τον τοπικό Βύζαντα. Ο Βύζαντας είναι ξεκούρατος καθώς δεν έπιαξε σήμερα με τον Αιολικό τον οποίο νίκησε στα χαρτιά.

Παναργειακός : Κατσαούνης - Μεσέρδης, Φίλης, Μπούρας, Δρούλλιας - Λετιέρι, Μιχελής, Ανδρεάδης (65’ Σκαλίδης) – Παναγιωτόπουλος (85’ Χαρίσης), Κατσαρός, Ζυγούρης (46’ Κουτσοδήμος).

Στιγμές του Αγώνα:
1' Έναρξη του αγώνα

19' Μπάσιμο από τα αριστερά του Μιχελή, πάσα μέσα στην περιοχή, προλαβαίνουν οι φιλοξενούμενοι και βγάζουν κόρνερ. Από το κόρνερ, κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου και απόκρουση από τον τερματοφύλακα.
27' Κεφαλιά του Ζυγούρη στο γάμα της εστίας, ύστερα από φάουλ, αλλά ο τερματοφύλακας της Αγίας Παρασκευής παραχώρησε κόρνερ.
39' Γκοοοολ... 1-0 με πέναλτι του Κατσαρού....


45' Λήξη 1ου ημιχρόνου 1-0.
46' Έναρξη 2ου ημιχρόνου
46' Στην θέση του Ζυγούρη ο Κουτσοδήμος.
65' Στην θέση του Ανδρεάδη ο Σκαλίδης.
73' Φάουλ από την Αγία Παρασκευή, τρομερή απέκρουση από τον Κατσαούνη κρατώντας το 1-0.
80' Σέντρα από τα δεξιά για το Παναργειακό, σουτ του Σκαλίδη, αλλά ο αντίπαλος τερματιφύλακας διώχνει σε κόρνερ.
85' Στην θέση του Παναγιωτόπουλου ο Χαρίσης.
88' Ακυρώθηκε γκολ για την Αγία Παρασκευή. Ύστερα από φάουλ καια πόκρουση του Κατσαούνη, ο παίκτης της Αγίας Παρσκεύης πήρε το ριμπάουντ έδωσε πάσα στον συμπαίκτη του ο οποίος σημείωσε το τέρμα που ακυρώθηκε.

90'+3' Τετ-α-τετ του Μιχελή που δεν κατάφερε να κάνει το 2-0, αφού απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
90' Λήξη αγώνα 1-0 τελικό αποτέλεσμα.



Υπόλοιπα Αποτελέσματα :
Παναργειακός - Αγία Παρασκευή 1-0
Κορωπί – Αίας Σαλαμίνας 0-0
Ηλιούπολη – Ατσαλένιος 2-1
Χαϊδάρι – Αιγάλεω 4-2
Φωστήρας – Χερσόνησος 2-0
Άγιος Δημήτριος – Αστέρας Ρεθύμνου 2-1
Κεραυνός Κερατέας – Παναχαϊκή 0-1
Κόρινθος – Ρόδος 1-2
Αιολικός - Βύζας Μεγάρων 0-3 α.α.

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Πρόγραμμα 21ης Αγωνιστικής

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01/02/2009 ώρα 15.00 ΔΑΚ ΑΡΓΟΥΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος Α. ΣΔΠ Δυτ. Αττικής
ΒΟΗΘΟΣ: Καμπίτσης Φ. ΣΔΠ Δυτ. Αττικής
ΒΟΗΘΟΣ: Παστρωμάς Ν. ΣΔΠ Δυτ. Αττικής
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημογέροντας Κ. ΣΔΠ Αρκαδίας
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Αντωνόπουλος Δ. ΣΔΠ Αθηνών
ΑΝ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Κασκαντήρης Δ. ΣΔΠ Κορίνθου

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει ο Γιάννης Δουβίκας για ακόμα ένα παιχνίδι. Συγκεκριμένα εξαιρερικά αμφίβολοι για την αναμετρηση είναι οι Λετιέρι, Ανδρεάδης και Ζυγούρης. Το παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 9η θέση με διαφορά 4 πόντων από την ομάδα μας. Το αρνητικό για εμάς είναι ότι έρχονται ξεκούραστοι καθώς δεν έπαιξαν την προηγούμενη Τετάρτη αγώνα. Οι Λύκοι καλούνται να δείξουν για άλλη μια φορά τι εστί Άργος και να φτάσουν σε ακόμα μια επιτυχία. Τελευταία συνάντηση με την Αγία Παρασκευή ήταν την 4η αγωνιστική στις 05/10/2008 με τελικό σκορ 1-1. Καλή επιτυχία πράσινε λύκε. . .


* Ακόμα ένα δυσάρεστο ανακοινώθηκε σήμερα... Ο Δημήτρης Μοράλες θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα μετά από υποτροπή στο παλαιό του τραύμα. Έτσι ο έπμειρος και πολύ καλός αμυντικός θα μείνει εκτός πλάνων του Γιάννη Δουβίκα για αρκετές αγωνιστικές...








* Ανακοινώθηκε ο Παλιγκίνης στον Κεραυνό Κερατέα. Ο 24χρονος τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα μας πριν λίγο καιρό αποτελεί τον αντικαταστάτη του Λουτριώτη ...

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

"Εμπιστοσύνη στην ομάδα του Γιάννη Δουβίκα"


Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης παραχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας του Παναργειακού Ιωσήφ Μερτύρης. Παρακάτω μερικά αποσπάσματα :

Στόχος του Παναργειακού φέτος είναι να βρει τα βήματα του στην κατηγορία να συνεχίσει την πορεία που έχει μέσα από την πολύ δουλειά , γιατί εμείς δεν φτιάξαμε μια ομάδα με μεγάλα συμβόλαια, εμείς φτιάξαμε μια ομάδα με πολύ δουλειά. Έχουμε εμπιστευτεί την ομάδα του Γιάννη Δουβίκα από πέρσι, θεωρούμε ότι έπιασε τους στόχους του και φέτος είναι μέσα στους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση για ότι αναφορά αυτήν την ομάδα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο δημοσιογράφος του Athletic Radio χαρακτήρισε την ομάδα μας ως μία από τις νέες δυνάμεις στο επαρχιακό ποδόσφαιρο. Επίσης χαρακτήρισε την φετινή πορεία αξιοπρόσεκτη και πολύ καλή.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

20η Αγωνιστική 21/01/2009

Πάλι στο τέλος . . .

Χερσόνησος - Παναργειακός 2-1
(Γκίτσας 68', 89' - Πλεμμένος 13')


Στιγμές του Αγώνα :
1' Έναρξη του αγώνα
13' 0-1. Αντεπίθεση από τον Παναργειακό με τον Πλεμμένο από δεξιά να μπαίνει μέσα στην περιοχή και να σουτάρει με την μπάλα να πηγαίνει δοκάρι και γκολ.17' Πλασέ του Σκουλούδη λίγο άουτ.
21' Φάουλ του Μπούρα από τα δεξιά, κεφαλιά του Κατσαρού μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Χερσονήσου.
45' Λήξη ημιχρόνου 0-1.
68' 1-1. Πλασέ του Κίτσα, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα δώδεκα λεπτά πριν, και έφερε το ματς στα ίσια.
79' Δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σταθόγλου
89' 2-1. Με κεφαλιά ο Κίτσας πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το νικητήριο γκολ.
90' Τέλος αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα 2-1.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Ζαχαριουδάκης, Κατσαμπελίδης(65΄ Χριστοφής), Ανωγειαννάκης(46΄ Σεμερτζίδης), Ανδριαδάκης, Σταθόγλου, Αργυράκης, Μπασκάκης, Σκουλούδης, Κωνσταντάκης, Φουκαράκης(56΄ Κίτσας), Τζανετής.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Δρούλιας(85΄ Χαρίσης), Μπούρας, Μεσέρδης, Μοράλες, Φίλης, Πλεμμένος, Κουτσοδήμος(74΄ Σκαλίδης), Κατσαρός, Παναγιωτόπουλος(78΄ Γκολέμης), Μιχελής.

Υπόλοιπα Αποτελέσματα :
Βύζας Μεγάρων - Κορωπί 0-1
Ατσαλένιος - Αίας Σαλαμίνας 2-1
Αγία Παρασκευή - Αιολικός 3-0 (α.α.)
Αιγάλεω - Ηλιούπολη 0-2
Παναχαϊκή - Χαϊδάρι 2-1
Αστέρας Ρεθύμνου - Φωστήρας 0-2
Ρόδος - Κεραυνός Κερατέας 2-1
Κόρινθος - Άγιος Δημήτριος 1-1

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΙΩΣΗΦ ΜΕΡΤΥΡΗ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ . . .

Και άλλα προβλήματα

Δεν έφταναν τα προβλήματα για τον Παναργειακό που δεν θα έχει στην διάθεση του τους Λετιέρι, Κατσαρό, Ανδρεάδη και Ζυγούρη, δεν κατάφερε να προσγειωθεί και στο Ηράκλειο λόγω των αγροτών οι οποίοι είχαν αποκλείσει το αεροδρόμιο της πόλης της Κρήτης. Έτσι η ομάδα έφτασε το πρωί στα Χανιά και πηγαίνει οδικός στο Ηράκλειο, και όχι από οδό ταχείας κυκλοφορίας αλλά από αγροτικούς δρόμους ! ! !

Ας ευχηθούμε καλή τύχη στην ομάδα μας, εμείς στις 15:00 αύριο θα είμαστε εδώ για άλλη μία live μετάδοση . . .

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Με απουσίες ενόψει Χερσονήσου . . .

Με τρείς σοβαρές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναργειακός στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Χερσόνησο. Αναφερόμαστε στους τραυματίες Ανδρεάδη, Ζυγούρη και στον τιμωρημένο Λετιέρι. Ακόμα ένα πρόβλημα φαίνεται πως θα απασχολήσει τον Γιάννη Δουβίκα και αυτό είναι ο τραυματισμός του εορτάζοντα (είχε γενέθλια χθές) Κατσαρού στο γόνατο. Στην σημερινή προπόνηση θα φανεί αν θα καταφέρει να είναι στην αποστολή, κάτι που είναι εξαιρετικά αμφίβολο. Όσον αφορά τα μεταγραφικά, άλλη μία φαίνεται θα είναι η προσθήκη στο ρόστερ. Αυτή θα είναι στο χώρο του κέντρου με έναν παίκτη από την Ένωση Μιδέας κατά πάσα πιθανότητα.

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Ο Σετράρο στο Ουζμπεκιστάν . . .

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η καριέρα του Σετράρο στον Παναργειακό τελειώνει σήμερα. Επόμενος σταθμός της καριέρας του φαίνεται να είναι μία ομάδα από το Ουζμπεκιστάν παρακαλώ. Ας του ευχηθούμε καλή πορεία στην νέα του ομάδα. . .

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Ματιά στις εικόνες . . .

Σκαλίδης και Μιχελής προπονούνται μαζί . . .



Ο Σετράρο ακόμα προπονείται με την ομάδα . . .


Οι τρείς τερματοφύλακες σε σύσκεψη . . .


Ο προπονητής επί το έργον . . .



Ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας . . .


Ο Δρούλλιας υπό την εποπτεία του Δουβίκα . . .


Ο Μιχελής . . .


Ο Σκαλίδης . . .


Στιγμές χαλάρωσης για τον Παναγιωτόπουλο . . .




Γκολέμης και Παπαϊωάννου . . .

Πήρε Λάσκαρη . . .

Στην απόκτηση του Βασίλη Λάσκαρη προχώρησε η διοίκηση του Παναργειακού την Παρασκευή. Πρόκειται για 26χρονο τερματοφύλακα, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Πανναυπλιακό, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ένωση Μιδέας. Αναμένεται να είναι στην διάθεση του Γιάννη Δουβίκα από το Σάββατο. Με αυτήν την μεταγραφή φαίνεται να κλείνει την μεταγραφική περίοδο ο Παναργειακός.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Αναμένεται νίκη στα χαρτιά. . .

Με σκορ 0-3 αναμένεται να πάρει την νίκη ο Παναργειακός από τον Αιολικό, στο ματς που είχε διεξαχθεί στις 12/10/2008 και είχε ηττηθεί με 2-1 αν το Δ.Σ. της ΕΕΠ Β'-Γ' Εθνικής αποφασίσει να δώσει τους βαθμούς στις ομάδες που έχασαν βαθμούς από τον Αιολικό. Έτσι η ομάδα μας θα φτάσει στους 31 βαθμούς.
Επίσης Χερσόνησος, Χαϊδάρι, Ηλιούπολη, Αγία Παρασκευή και Αίας Σαλαμίνας θα πάρουν τους βαθμούς που έχασαν.

Στράτος Μιχελής . . .


Δεν ήταν τυχαία η εμφάνιση του Μιχελή χθες στο Άργος. Ο Έλληνας μέσος έχει αποδείξει στις ομάδες που ήταν ότι είναι πολύ καλός παίκτης. Σας δείχνουμε το γκολ που έβαλε στο Κύπελλο Ελλάδος στις 19/10/2008 στο παιχνίδι Εθνικός Αστέρας - Βέροια 2-2. Είναι το δεύτερο γκολ της Βέροιας...



Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

19η Αγωνιστική 14/01/2009

Μεγάλη Ανατροπή . . .
Παναργειακός - Αστέρας Ρεθύμνου 3-1
(42' Κατσαρός, 72' Παναγιωτόπουλος (πεν.), 90'+1' Μιχελής - 3' Ταμάμης)

Μεγάλη ανατροπή πέτυχε σήμερα ο Παναργειακός με αντίπαλο τον Αστέρα Ρεθύμνου. Αν και βρέθηκε με το καλημέρα πίσω στο σκορ με γκολ του Ταμάμη στο 3', κατάφερε με τον Κατσαρό στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου να ισοφαρίσει και να πάει στα αποδυτήρια με την ισοπαλία. Στην επανάληψη ανέβασε τις στροφές και με τον Παναγιωτόπουλου να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε στο 71' ο Λετιέρι και τον Μιχελή στις καθυστερήσεις πήρε μία πολύ σημαντική νίκη με 3-1. Ο Παναργειακός στο πρώτο ημίχρονο εμφανίστηκε με τα κλασικά πράσινα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο λόγω τις λάσπης που υπήρχε στο γήπεδο άλλαξε και φόρεσε τα ρόζ. Αξιοσημείωτη η παρουσία του Μιχελή όπου στο ντεμπούτο του έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και έδειξε ότι μπορεί να κάνει την διαφορά. Επίσης και η παρουσία του Σκαλίδη άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ο Παναργειακός φαίνεται πως με τις προσθήκες που έκανε θα πάει πολύ καλά στο δεύτερο γύρο. Ήδη έχει σταθεροποιηθεί στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και κοιτάει όλο και πιο ψηλά. Κράτησε για άλλη μία αγωνιστική το αήτητο εντός έδρας και έτσι έφτασε τις 10. Επίσης είναι η τρίτη ανατροπή που κάνει στην έδρα του μετά τους αγώνες με το Αιγάλεω και Κεραυνό Κερατέα.

Ενδεκάδες :
Παναργειακός : Κατσαούνης - Μπούρας, Πλεμμένος, Φίλης, Μεσέρδης - Λετιέρι, Κουτσοδήμος, Μιχελής - Ζυγούρης (50' Σκαλίδης), Κατσαρός (69' Παπαϊωάννου), Παναγιωτόπουλος (73' Γκολέμης).
Αστέρας Ρεθύμνου : Κιοσσές, Καρράς, Κ. Μανταδάκης, Κοκκινάκης, Πατελής, Ψυχουντάκης, Λόπεζ (55’ Πότσι), Φραντζεσκάκης (81’ Καριαβασάμ), Κασσέλας (76’ Γ. Πετράκης), Ταμάμης, Χριστουλάκης.

Στιγμές του Αγώνα :
1' Έναρξη του αγώνα
2' Σουτ του Παναγιωτόπουλου ύστερα από πάσα του Κατσαρού, αποκρούει ο τερματοφύλακας.
3' 0-1. Φάουλ του Καρρά κεφαλιά πάσα του Κοκκινάκη στον Ταμάμη που με ψύχραιμο πλασέ κάνει το 0-1.
5' Απευθείας κόρνερ του Μπούρα παραλίγο γκολ.

42' 1-1. Φάουλ του Λετιέρι από το κέντρο στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά πάσα του Φίλη και ο Κατσαρός με πλασέ κάνει το 1-1.
45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.
57' Κεφαλιά του Σκαλίδη άουτ.
71' 2-1. Γκολ του Παναγιωτόπουλου με πέναλτι που κέρδισε ο Λετιέρι από τον Χριστουλάκη.
90'+1' 3-1. Ο Λετιέρι πασάρει στο Μιχελή όπου με τετ-α-τετ κάνει το τελικό 3-1.
90' Λήξη αγώνα.

Υπόλοιπα Αποτελέσματα :
ΚΟΡΩΠΙ-ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ 0-1
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ-ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 0-0
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ 2-1
ΑΙΟΛΙΚΟΣ-ΟΣΦ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ 0-3
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1-1
ΧΑΙΔΑΡΙ-ΡΟΔΟΣ 1-1
ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1-1
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 3-1

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Πρόγραμμα 19ης Αγωνιστικής


Τετάρτη 14/01/2009 ώρα 15:00

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΔΑΚ Άργους
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου Α. ΣΔΠ Αθηνών
ΒΟΗΘΟΣ: Γεωργής Π. ΣΔΠ Αθηνών
ΒΟΗΘΟΣ: Κουντουρέλλης Γ. ΣΔΠ Αθηνών
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κυρίου Ε. ΣΔΠ Αρκαδίας

Με τον Ανδρεάδη εκτός αποστολής και με τους Λετιέρι, Μοράλες να είναι αμφίβολοι θα παραταχθεί ο Παναργειακός την Τετάρτη στον αγώνα με τον Αστέρα Ρεθύμνου. Όμως κατά πάσα πιθανότητα στην αποστολή θα είναι και οι νεαποκτηθέντες Μιχελής και Σκαλίδης. Μια πιθανή ενδεκάδα : Κατσαούνης - Μπούρας, Δρούλλιας, Φίλης, Μεσέρδης(Μοράλες) - Κουτσοδήμος, Πλεμμένος, Λετιέρι, Ζυγούρης, - Παναγιωτόπουλος, Κατσαρός.
Υπόλοιπα Πρόγραμμα :
ΚΟΡΩΠΙ-ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ-ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ
ΑΙΟΛΙΚΟΣ-ΟΣΦ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
ΧΑΙΔΑΡΙ-ΡΟΔΟΣ
ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δύο Αποχωρήσεις . . .

Και τυπικά τέλος ο Φερέτι Ντα Σίλβα από τον Παναργειακό. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να αποδείξει αυτά που ήθελε ο Γιάννης Δουβίκας και έτσι επήλθε η αποδέσμευση. Τα τυπικά απομένουν και για την αποδέσμαυση του Ουρουγουανού Φαμπρίτσιο Σετράρο που ούτε και αυτός κατάφερε να κάνει αυτά που έκανε αλλού. . .

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Πήρε και Μιχελή...

Απέκτησε τελικά τον Στράτο Μιχελή ο Παναργειακός. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ. Πρόκειται για έναν 26χρονο (2/11/1982) μέσο που αγωνιζόταν στην Βέροια. Έχει ύψος 1,70 και ζυγίζει 62 κιλά. Φέτος έπαιξε σε 9 αγώνες πρωταθλήματος σημειώνοντας ένα γκολ, και σε έναν αγώνα κυπέλλου σημειώνοντας άλλο ένα γκολ.

Ιστορικό :
Χρόχος Ομάδα Κατηγορία Αγώνες Γκολ
08-09 Βέροια (Β') 10 (2)
07-08 Καλαμάτα (Β') 18 (0)
07-08 Αιγάλεω (Β') 2 (0)
06-07 Καλαμάτα (Β') 27 (2)
05-06 Καλαμάτα (Β') 29 (3)
04-05 Αιγάλεω (Α') 1 (0)
03-04 Χαλκίδα 27 (2)
02-03 Πατραϊκός (Β') 7 (0)
2001 Πατραϊκός (Γ') 3 (0)
2000 Πατραϊκός 7 (0)

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

18η Αγωνιστική 07/01/2009

Έχασε το Ντέρμπυ
Κόρινθος - Παναργειακός 2-0
(48' Νικολόπουλος, 90'+3' Μασάδο)


Δεν κατάφερε ο Παναργειακός να αποδώσει καλά σε δύο ημίχρονα γι'αυτο ήρθε η ήττα 2-0από την Κόρινθο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναργειακός είχε τις ευκαιρίες και τον έλεγχο του παιχνιδιού και θα μπορούσε να προηγηθεί με την διπλή ευκαιρία του Κατσαρού και Ζυγούρη. Η κούραση επηρέασε τους παίκτες μας στο δεύτερο ημίχρονο, και έτσι η ξεκούραστη Κόρινθος κατάφερε να προηγηθεί στο 48' με γκολ του Νικολόπουλου ύστερα από πάσα του Μασάδο. Ο Παναργειακός δεν κατάφερε να αντιδράσει, και η μόνη αξιόλογη φάση είναι η ευκαιρία του Φίλη στο 80'. Ύστερα και από αυτό στο 93' ο Μασάδο έγραψε το τελικό 2-0. Επόμενη αγωνιστική την Τετάρτη 14/01/2009 στον Άργος με αντίπαλο τον Αστέρα Ρεθύμνου.

Στιγμές του Αγώνα :
1' Έναρξη του αγώνα
2' Σουτ του Ανδρεάδη άουτ.
5'- 6' Ευκαιρία του Νικολόπουλου χωρίς αντίκρισμα.
9' Ευκαιρία του Κολλιάκου.
21' Σουτ του Κατσαρού άουτ.
36' Σουτ του Κατσαρού απόκρουση του Μανιάτη στην συνέχεια άουτ του Ζυγούρη άουτ.

45' Λήξη ημιχρόνου 0-0
48' 1-0 με γκολ του Νικολόπουλου.
80' Ευκαιρία του Φίλη αλλά ο Μανιάτης διατήρησε ανέπαφη την εστία του.
90' + 3' Ο Μασάδο κάνει το τελικό 2-0.
90' Λήξη του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα 2-0.

Ενδεκάδα Παναργειακού : Κατσαούνης - Χαρίσης (50' Δρούλλιας), Μπούρας, Φίλης, Μοράλες - Πλεμμένος, Κουτσοδήμος, Ανδρεάδης (50' Παναγιωτόπουλος), Μεσέρδης - Ζυγούρης (60' Σετράρο), Κατσαρός.

Υπόλοιπα Αποτελέσματα :
Αγία Παρασκευή – Κορωπί 1-1
Αιγάλεω – Ατσαλένιος 1-0
Χερσόνησος – Βύζας Μεγάρων 2-0
Παναχαϊκή – Αίας Σαλαμίνας 1-1
Ρόδος – Ηλιούπολη 0-0
Άγιος Δημήτριος – Χαϊδάρι 2-1

Κεραυνός Κερατέας – Φωστήρας 0-1

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Τα γκολ του αγώνα Παναργειακός - Κεραυνός Κερατέας

Παναργειακός - Κεραυνος Κερατέας 0-1



Παναργειακός - Κεραυνος Κερατέας 1-1



Παναργειακός - Κεραυνος Κερατέας 2-1

Πρόγραμμα 18ης Αγωνιστικής

Τετάρτη 06/01/2009 ώρα 15:00

Κόρινθος – Παναργειακός
Αγία Παρασκευή – Κορωπί
Αιγάλεω – Ατσαλένιος
Χερσόνησος – Βύζας Μεγάρων
Παναχαϊκή – Αίας Σαλαμίνας
Ρόδος – Ηλιούπολη
Άγιος Δημήτριος – Χαϊδάρι
Κεραυνός Κερατέας – Φωστήρας
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για τον Γιάννη Δουβίκα και με τους Σετράρο και Κατσαρό να επιστέφοιυν στην ομάδα θα πάει ο Παναργειακός στο ντέρμπυ με την Κόρινθο. Ευχόμαστε στην ομάδα καλή τύχη και να επιστέψει με ένα καλό αποτέλεσμα που θα την ανεβάσει και άλλο στην βαθμολογία.

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Στα "πράσινα" ο Σκαλίδης....

Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν και η απόκτηση του Τάσου Σκαλίδη είναι πλέον γεγονός. Πρόκειται όπως προείπαμε για έναν επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα, κάτι που δείχνει το βιογραφικό του. Το πέρασμά του από Χανιά, Κερατσίνι, Βύζαντα Μεγάρων, Αίαντα Σαλαμίνας και Χαϊδάρι συνοδεύτηκε από πολλά γκολ Είναι 27 ετών έχει ύψος 1,80 και είναι 76 κιλά. . .

Ιστορικό :
8/4/2002 - 17/1/2003 - ΧΑΝΙΑ Α.Ε. ΠΑΕ
29/7/2004 - 30/6/2005 - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΤΑΠ
8/11/2005 - 30/6/2006 - ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Α.Γ.Σ. ΠΑΕ
7/7/2006 - 2/1/2008 - ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Α.Γ.Σ. ΠΑΕ
2/1/2008 - 30/6/2008 - ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΑΕ
20/8/2008 - 30/6/2009 - ΧΑΙΔΑΡΙ ΑΟ ΠΑΕ

Στο στόχαστρο ο Μιχελής

Επίσης χθες στο γήπεδο ήταν και ο Στράτος Μιχελής (πρώην παίκτης της Βέροιας). Μίλησε με τον πρόεδρο του Παναργειακού και είναι κοντά σε συμφωνία. Είναι μέσος και είναι 26 ετών. Φέτος έπαιξε σε 9 αγώνες πρωταθλήματος πετυχαίνοντας ένα τέρμα, και ένα αγώνα κυπέλλου πάλι πετυχαίνοντας ένα τέρμα.

Ιστορικό :
31/7/2000 - 30/6/2003 - ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ ΠΑΣ ΠΑΕ
29/8/2003 - 22/6/2004 - ΧΑΛΚΙΣ Α.Ο.
7/7/2004 - 30/6/2005 - ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΑΕ
8/9/2005 - 30/6/2006 - ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΣ ΠΑΕ
14/8/2006 - 30/6/2007 - ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΣ ΠΑΕ
7/4/2007 - 1/9/2008 - ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΑΕ
14/1/2008 - 6/4/2008 - ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΣ ΠΑΕ
18/8/2008 - 30/6/2010 - ΒΕΡΟΙΑ ΠΑΕ

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

17η Αγωνιστική 04/01/2009

Με το δεξί . . .


Παναργειακός - Κεραυνός Κερατέας 2-1
(56' Τσιβίλογλου(αυτ.) , 80' Λετιέρι - 22' Λαζάρου)

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι και από τις δύο ομάδες ο Παναργειακός κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο και μπήκε καλά το 2009 . Με αυτούς τους τρεις βαθμούς κατάφερε να φτάσει στους 25 βαθμούς και ανέβηκε στην 7 θέση. Δύο ήταν οι πρωταγωνιστές στο γήπεδο του Άργους. Πρώτος και καλύτερος ο διαιτητής που με τις αποφάσεις του κατάφερε να εξοργίσει και τις δυο ομάδες. Δεύτερος πρωταγωνιστής αν μη τι άλλο ο Λετιέρι που με το καταπληκτικό του γκολ μας χάρισε τους τρεις πολύτιμους πόντους. Το παιχνίδι είχε περισσότερο ενδιαφέρον στις αποφάσεις του διαιτητή και στις αντιδράσεις τις εξέδρας παρά στο αγωνιστικό του κομμάτι. Ο Παναργειακός μπήκε νωθρός στον αγώνα και η μόνη αξιόλογη φάση στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα σουτ του Λετιέρι στο 2’ που πέρασε άουτ. Οι παίκτες και των δύο ομάδων ήταν φανερά επηρεασμένοι από την διακοπή του πρωταθλήματος. Μέχρι το 20’ όλα πήγαιναν καλά, αλλά τότε άρχισε τη «δουλειά» ο διαιτητής, που με ένα «μουσαντένιο» πέναλτι εις βάρος του Φίλη έβαλε φωτιά στην εξέδρα και όχι μόνο. Έτσι στο 22’ ο Λαζάρου έκανε το καθήκον του και έγραψε το 0-1. Δεν χρειάστηκαν πάνω από τρία φαλτσοσφυρίγματα και μέσα σε 5’ λεπτά ο αγωνιστικός χώρος έγινε πεδίο μάχης. Αποτέλεσμα ήταν η αποβολή του προέδρου του Παναργειακού Ιωσήφ Μερτύρης. Το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ήταν 0-1.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναργειακός μπήκε δυνατά και πίεσε για την ισοφάριση. Αυτό το κατάφερε στο 56’ με αυτογκολ του Τσιβίλογλου ύστερα από κόρνερ του Μπούρα. Εν τω μεταξύ οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μπάτσου στο 52’. Οι λύκοι ύστερα από την ισοφάριση ανέβασαν την ψυχολογία τους πίεσαν ψηλά και έκαναν κάποιες φάσεις χωρίς αποτέλεσμα όμως. Στο 57’ άλλαξε όλο το παιχνίδι καθώς ο τερματοφύλακας του Κεραυνού δέχθηκε κόκκινη κάρτα για σπρώξιμο πάνω στον Παναγιωτόπουλο. Ο Παναργειακός ανέβηκε ψηλά έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά στο 80’ ήρθε ο Λετιέρι και με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-1. Ο Κεραυνός ανέβηκε για να ισοφαρίσει αλλά το μόνο που θα μπορούσε να κάνει ήταν να δεχθεί και τρίτο και τέταρτο γκολ από τις ευκαιρίες των Ζυγούρη και Παναγιωτόπουλου. Τέλος καλό όλα καλά. Οι τρεις πόντοι μπήκαν στο σακούλι και την Τετάρτη στο πελοποννησιακό ντέρμπυ με την Κόρινθο πάει με ανεβασμένο το ηθικό. Υπάρχουν κάποιες συμπτώσεις που μπορούν να μας φέρουν το διπλό όπως με την Παναχαϊκή. Θα παίξουμε Τετάρτη (όπως με την Παναχαϊκή) και είναι και πελοποννησιακό ντέρμπυ (όπως με την Παναχαϊκή). Καλή επιτυχία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Πλεμμένος, Μπούρας, Φίλης, Μεσέρδης (66' Δρούλιας), Μοράλες (34' Χαρίσης), Λετιέρι, Ανδρεάδης (85' Παπαιωάννου), Ζυγούρης, Παναγιωτόπουλος, Κουτσοδήμος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Λουτριώτης, Μπάτσος, Μαρκάκης, Αναγνώστου (85' Κοντογιάννης), Ζαχαριάς, Ντε Μπαρτόλο, Λαζάρου (77' Καρλιάμπας), Βογιατζής (58' Μάππας), Καλογέρης, Τζιβίλογλου, Λαμπέρσκι.


Δηλώσεις Γιάννη Δουβίκα :
Βάση της εικόνας του παιχνιδιού πιστεύω ότι ήταν δίκιο το αποτέλεσμα και ήταν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, αλλά εγώ θέλω να σταθώ στην δική μας ομάδα η οποία δεν ήταν καλή σήμερα, δεν ξέρω αν ήταν αυτή η διακοπή που μας επηρέασε αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος σήμερα. Δεν δούλεψαν σωστά τα στοιχεία που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Δεν μπήκαμε με το απαραίτητο πάθος και δύναμη που πρέπει να μπαίνουμε σε τέτοια παιχνίδια για να τα κερδίζουμε. Εγώ δεν στέκομαι στα διαιτητικά λάθη γιατί μπορεί να είχαμε φάει γκολ από δικό μας λάθος. Το θέμα είναι ότι εμείς δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Δεν είχαμε καλά τελειώματα, και όταν δεν έχεις καλά τελειώματα είναι σαν να μην υπάρχει φάση. Όταν μία ομάδα δεν πάει καλά κάτι πρέπει να την ξυπνήσει για να αποδώσει καλύτερα, έτσι και ο διαιτητής με τις αποφάσεις του και οι αλλαγές που έγιναν βοήθησαν την ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά. Αλλά η ομάδα πρέπει να μάθει να το κάνει από μόνη της και να το κάνει στοιχείο της. Από το δεύτερο ημίχρονο και την ανατροπή του σκορ έμεινα ικανοποιημένος, καθώς η ομάδα κατάφερε και ρόλαρε και έβγαλε κάποιες επιθέσεις αλλά η συνολική της εικόνα δεν με ικανοποίησε. Η ομάδα μπορεί να αντεπεξέλθει πολύ καλά στις απουσίες καθώς δεν φάνηκαν τα κενά του Κατσαρού και του Σετράρο. Όπως σας είχα πει θα δοθούν ευκαιρίες σε νέα παιδιά, σήμερα έγινε η αρχή με τον Παπαϊωάνου. Τώρα για το παιχνίδι με την Κόρινθο, μπαίνουμε πάλι να δουλέψουμε στις προπονήσεις. Η ομάδα θέλει συνεχόμενη δουλειά στις προπονήσεις γιατί αν αφήσεις κάτι σε αφήνει.


Υπόλοιπα Αποτελέσματα :
Κορωπί – Αιγάλεω 0-0
Αγία Παρασκευή – Χερσόνησος 3-0
Ατσαλένιος – Παναχαϊκή 1-1
Βύζας Μεγάρων - Αστέρας Ρεθύμνου 0-0
Αίας Σαλαμίνας – Ρόδος 2-2
Αιολικός – Κόρινθος 0-2 (α.α.)
Ηλιούπολη - Άγιος Δημήτριος 2-1
Χαϊδάρι – Φωστήρας 0-1

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Αποκλειστικές συνεντέυξεις και αφιερώματα . . .

Αποκλειστική συνέντευξη Γιάννη Δουβίκα στο panargeiakos.blogspot.com

Η μεταγραφική περίοδος μονοπωλεί το ενδιαφέρων του κόσμου. Έχετε κάνει ένα μεταγραφικό σχεδιασμό;
Ναι σίγουρα έχουμε κάνει ένα σχεδιασμό, κυρίως με τα παιδιά που έφυγαν, και οι δύο ξένοι που είχαμε πάρει και δεν είχαν παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, χρειάστηκαν μια περίοδο προσαρμογής και φυσικά η ομάδα δεν μπορεί να περιμένει, κυρίως αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι οι ξένοι δεν ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα, το βλέπουμε και από τις μεγάλες ομάδες που πρέπει να τους περιμένουνε. Βέβαια η δική μας ομάδα δεν μπορεί να περιμένει, αυτό είναι ξεκάθαρο. Σίγουρα θα παρουσίαζαν ένα διαφορετικό πρόσωπο αν κάθονταν άλλον έναν χρόνο και θα έδειχναν τα στοιχεία εκείνα που δείχνουν στην προπόνηση. Ο σχεδιασμός είναι ότι τελικά η ομάδα είναι στην 8η θέση, έχει μία σταθερή πορεία, όπου ουσιαστικά το μόνο που σκέφτεται είναι να αποφύγει όσο πιο σύντομα τον υποβιβασμό και να αποφύγει τις περιπέτειες. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα γίνει σ’ αυτό το κομμάτι.

Παντελής Αράπης, Ισούφι, Πάβελ Ποσμέκ, παίκτες του Αιολικού. Ισχύει κάποια από αυτά τα ονόματα; Υπάρχουν και άλλοι στην λίστα;
Από τους παίκτες που λέτε μόνο οι παίκτες του Αιολικού μας απασχολούν, γιατί είναι παίκτες που μπορούν να παίξουν άμεσα στην ομάδα, έχουν όλο το πρωτάθλημα στα πόδια τους, μπορούν να βοηθήσουν άμεσα αλλά η ουσία είναι ότι ο σχεδιασμός της ομάδας είναι να δώσουμε εμπιστοσύνη και χρόνο συμμετοχής στα δικά μας παιδιά, εκεί πρέπει να στηριχθούμε. Τώρα θα μου πείτε ότι όλος ο κόσμος περιμένει μεταγραφές αλλά αν θα κάνουμε μεταγραφές πάλι τα δικά μας παιδιά θα μείνουν πίσω και δεν θα πάρουν ευκαιρίες τα παιδιά που έχουν δουλέψει όλο το καλοκαίρι. Εγώ θέλω να δώσω μεγάλο χρόνο συμμετοχής σ’ αυτά τα παιδιά.

Ένα θέμα που καίει τους φιλάθλους του Παναργειακού είναι οι αποχωρήσεις. Ποιοι άλλοι θα αποχωρήσουν μετά του Ταξιάρχη, Αντωνιάδη, Δημητρακόπουλο; Τι θα γίνει με Φερέτι, Σετράρο;
Αυτά είναι τα δύο ερωτηματικά. Ο Φερέτι θα είναι παρελθόν από εμένα 100%. Ο Σετράρο κι αυτός ανάλογα με την διοίκηση. Θα πρέπει να δώσουμε εμπιστοσύνη στα νέα τα απιδιά τα δικά μας που δεν έχουν πάρει ευκαιρίες. Όσο για τους Φερέτι, Σετράρο πιστεύω ότι θα είναι παρελθόν και οι δύο από την ομάδα. Δεν θα αποχωρήσει κάποιος άλλος ξεκάθαρα για να μην αγχώνουμε και τα παιδιά. Γιατί ήδη γράφτηκαν κάποια ονόματα όπως του Ζυγούρη, και ο Ζυγούρης ήταν ο καλύτερος παίκτης με το Χαϊδάρι. Υπάρχει μια ανασφάλεια, μια ανησυχία αλλά για όλα τα παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση αποχώρησης.

Το τέλος του πρώτου γύρου αναμένεται να μας βρει στην 7η-10η θέση. Είστε ευχαριστημένος από αυτήν την πορεία; Τι περιμένετε από την ομάδα στο δεύτερο γύρο;
Το έχω πει και πάλι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα και από τα παιδιά, από θέμα ποιότητας και από θέμα τακτικής. Και εντός και εκτός έδρας για εμένα καμία ομάδα δεν μας έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα, εμείς πιστεύω στα εκτός παίξαμε καλά παιχνίδια. Αλλά δεν μας βοηθάει καθόλου η βαθμολογική μας θέση. Ίσως φταίει η απειρία, η ανικανότητα ορισμένων σε μεμονωμένες στιγμές, και εμείς σαν καινούριοι στην κατηγορία. Αν η ομάδα παραμείνει στην κατηγορία και λήμαστε μ’ αυτά τα παιδιά ακόμα ένα χρόνο θα πάμε πολύ καλύτερα, π.χ. η Κερατέα έχει 5 χρόνια τον ίδιο κορμό.

Είστε ευχαριστημένος από τη πλευρά του κόσμου; Ποιο το μήνυμα προς αυτούς;
Ο κόσμος πιστεύω είναι παντού ίδιος δηλαδή περιμένει από εμάς να δει ορισμένα πράγματα. Υπάρχει αυτό το μεταβατικό στάδιο του Παναργειακού που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια. Ο Παναργειακός δεν είναι συνηθισμένος να βρίσκεται στην 6η-7η θέση. Σε όποια κατηγορία και αν είναι πρέπει να πρωταγωνιστεί. Βέβαια πρέπει να καταλάβουμε και να δούμε σε τι χρονική συγκυρία είναι ο Παναργειακός. Τώρα βάζουμε τις βάσεις για να είμαστε στις επαγγελματικές κατηγορίες, πρέπει να το καταλάβει όλος ο κόσμος. Κάνουμε πολύ δουλειά στον αγωνιστικό χώρο και μέσα στις προπονήσεις και πρέπει ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα, όπως και την στηρίζει στα άτυχα αποτελέσματα. Θέλω περισσότερη υπομονή και από την πλευρά της διοίκησης και από την πλευρά του κόσμου.

Έχουμε δει μεγάλη διαφορά στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. Εντός είναι πολύ δυνατή και πολύ δύσκολα χάνει πόντους, άργησε πολύ να δεχτεί το πρώτο γκολ ενώ εκτός έδρας έχασε κρίσιμους βαθμούς πολύ εύκολα. Τι έχετε να πείτε γι’ αυτό και τι πρέπει να γίνει;
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Χάθηκαν πολύ εύκολα κάποιοι βαθμοί στα εκτός, τα γκολ είναι ουσιαστικά από ατομικά λάθη, είναι μία ομάδα που δεν έχει βρει ακόμα τον κορμό της. Μερικές άλλες ομάδες έχουν 13-14 παίκτες για κορμό και δεν αλλάζουν, πράγμα που δεν το έχουμε εμείς. Εμείς μέχρι να βρεθούμε σαν ομάδα, γιατί δεν έχουμε βρεθεί ακόμα, με την δουλειά που έχουμε κάνει μπορούμε να πετύχουμε πολλά, π.χ. με το Χαϊδάρι αυτό φάνηκε δηλαδή λόγω συγκυριών ενώ έπρεπε να έχουμε βάλει 5-6 γκολ, οι αντίπαλοι έκαναν μία φάση και ισοφάρισαν. Πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα και ομοιογένεια. Όταν αλλάζεις 4-5 παίκτες κάθε εβδομάδα αυτό δεν το έχεις. Μόλις το αποκτήσουμε τότε θα γίνουμε ομάδα.

Ποιους παίχτες ξεχωρίσατε από τον Παναργειακό αυτόν τον πρώτο γύρο; Υπήρξαν κάποιοι που σας εντυπωσίασαν με την πρόοδο τους; Από ποιους περιμένετε περισσότερα;
Σίγουρα περίμενα και περιμένω ακόμα περισσότερα από τους μικρούς, βέβαια είναι μικροί σε ηλικία αλλά περίμενα ότι θα έπαιρναν παιχνίδια στα πόδια τους, χρειάζεται όμως και ατομική δουλειά για να μπορέσουν να κάνουν κάτι. Σίγουρα περίμενα περισσότερα και από κάποια μεγαλύτερα παιδιά αλλά όλοι χρειάζονται μία περίοδο προσαρμογής.

Την Κυριακή παίζουμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος; Τι περιμένουμε από αυτό το παιχνίδι; Επίσης, την Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κόρινθο, τοπικό ντέρμπυ. Πως βλέπετε αυτά τα δύο παιχνίδια και πια τα αγωνιστικά προβλήματα;
Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι ότι αλλάζουμε τώρα την ομάδα με τα παιδιά που φεύγουν και μερικοί που δεν μπορούν να βοηθήσουν όπως σας είπα και πριν. Από την άλλη αρχίζουμε να δουλεύουμε αυτό που είπαμε για ομοιογένεια. Την Κυριακή δεν θα παίξουν οι Κατσαρός και Σετράρο λόγω καρτών, οπότε πάλι πρέπει να μπουν κάποιοι άλλοι παίκτες στην ενδεκάδα. Είναι δύσκολα και τα δυο παιχνίδια. Ούτε μία φορά δεν έχει έρθει με το μέρος μας η τύχη. Π.χ. η Κόρινθος έκανε μία φάση και κέρδισε εκτός το Χαϊδάρι, τώρα παίρνει τρεις εύκολους βαθμούς και γλιτώνει το δύσκολο ταξίδι στην Μυτιλήνη και θα έρθει ξεκούραστη να μας αντιμετωπίσει. Είναι οι συγκυρίες που λέγαμε. Είναι αυτό που μας λείπει πολύ, δηλαδή να πάρουμε δυο εκτός έδρας παιχνίδια που θα μας ανεβάσουν πολύ.

Δώστε μια ευχή για το καινούριο έτος.

Υγεία σε όλο τον κόσμο, πιστεύω μέσα από την δουλειά ο Παναργειακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Εύχομαι στους ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία πάνω από όλα, να τους πάνε όλα καλά και πάλι με σύνεση, με μεθοδικότητα και σε όλο τον κόσμο και στην διοίκηση χρόνια πολλά.



Συνέντευξη Γιάννης Παναγιωτόπουλος


Είναι η τέταρτη χρονιά σου στον Παναργειακό. Πιστεύεις ότι είναι η κορυφαία περίοδος η φετινή, λόγω της συμμετοχής στην Γ’ Εθνική;
Ναι, είναι μία σημαντική χρονιά για μένα και για όλους τους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα έχει κάνει πολλές ανόδους, από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στο επαγγελματικό. Έχουμε μία πολύ καλή διοίκηση, πολύ καλό προπονητή και πιστεύουμε ότι μας αδικεί η βαθμολογική θέση που είμαστε αυτή την στιγμή. Μέσα από την δουλειά και μέσα από την προπόνηση πιστεύω οι κόποι μας να πιάσουν τόπο.

Έχεις ξεκινήσει στον Παναργειακό σε δύσκολες εποχές και τώρα έχεις φτάσει στην Γ’ Εθνική και είσαι βασικός. Την περίμενες αυτήν την εξέλιξη και που πιστεύεις ότι οφείλεται;
Οφείλεται σε πολύ δουλειά του προπονητή για μένα. Γιατί πήρε μια ομάδα μια περίοδο που δεν ήταν και τόσο καλά τα πράγματα και σιγά σιγά έδειχνε μέσα από την δουλειά του ότι η ομάδα μπορεί να πάει ψηλά, και μπήκε και ο πρόεδρος αυτός και κατάφερε να φέρει κάποιους παίκτες που πήγαιναν για πρωταθλητισμό και καταφέραμε και πραγματοποιήσαμε τους στόχους μας.

Για τον Γιάννη Δουβίκα τι γνώμη έχεις έπειτα από τόσα χρόνια συνεργασίας;
Ο Γιάννης Δουβίκας είναι πρώτα από όλα σαν προσωπικότητα ένα πολύ καλό παιδί. Δηλαδή δεν αδικείται κανένας από αυτόν. Του αρέσει πάρα πολύ η δουλειά μέσα από την προπόνηση και δεν αδικεί κανέναν, δηλαδή αν σε δει στην προπόνηση και έχεις αυτά που θέλει και μπορείς να είσαι σίγουρος ότι την Κυριακή θα είσαι μέσα στην ομάδα.

Περιέγραψε μας τις καλύτερες και χειρότερες στιγμές, δικές σου και τις ομάδας, αυτά τα τέσσερα χρόνια.
Δεν έχω χειρότερη σε αυτήν την ομάδα, έχουμε καλές στιγμές αλλά πιστεύω η καλύτερη είναι το παιχνίδι μέσα στην Παναχαϊκή. Πήγαμε σαν αουτσάιντερ, δεν μας περιμένανε, όλα τα παιδιά παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι ουδενός εξαιρετέου, έτυχε να βάλω εγώ το γκολ, να κερδίσω το πέναλτι. Ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές.

Το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας σε τι επίπεδο βρίσκεται;
Το κλίμα αυτό είναι πάρα πολύ καλό, όλα τα χρόνια που είμαι στην ομάδα. Δεν ξέρω αυτό που οφείλεται, δηλαδή και σε άλλες ομάδες που ήμουν υπήρχε μουρμούρα μέσα στα αποδυτήρια και όλα αυτά αλλά σας λέω ότι σε αυτήν την ομάδα το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Για να πάει μια ομάδα μπροστά, αν το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι καλό, δεν μπορείς να προχωρήσεις.

Ποια η σχέση σου με τον έτερο επιθετικό της ομάδας Γιώργο Κατσαρό;
Άριστες, με όλα τα παιδιά είναι άριστες οι σχέσεις μας. Δηλαδή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Συναγωνισμός υπάρχει αλλά σε θετικά πλαίσια, δηλαδή να πάμε όλοι καλά μόνο ως εκεί. Όλοι δηλαδή, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που να μην θέλει το καλό του συμπαίκτη του, όπως είπα και προηγουμένως το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό.

Το πιο σημαντικό γκολ στην καριέρα σου με την φανέλα του Παναργειακού.
Το πιο σημαντικό για μένα γκολ ήταν πριν δύο χρόνια, που παίζαμε την παραμονή μας μέσα στην Ελευσίνα και κάναμε το διπλό. Θυμάμαι ήταν γύρω στο 80’ – 85’ του παιχνιδιού και μέσα από αυτό το γκολ κερδίσαμε την παραμονή μας. Μετά έμεναν άλλα τρία παιχνίδια αλλά εκεί ρίξαμε την Ελευσίνα με το διπλό αυτό, και μετά πήραμε ψυχολογία και σωθήκαμε.

Το όνειρο του Γιάννη ποιο είναι;

Όπως κάθε ποδοσφαιριστής το όνειρό μου είναι κάθε χρόνο και καλύτερα. Τώρα είμαι στον Παναργειακό, κοιτάμε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι του μέχρι το τέλος της σεζόν, που είναι να τερματίσουμε στην πεντάδα και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Και θα έρθει το καλοκαίρι και θα δούμε. Θα μιλήσω με την διοίκηση και θα δούμε πως θα εξελιχθεί.

Το μεγάλο σου προσόν ποιο είναι; Η ταχύτητα, η επιθετικότητα, η ντρίπλα, το γκολ, το κεφάλι; Τι ξεχωρίζεις στον εαυτό σου τέλος πάντων;
Πιστεύω πως στο ψηλό παιχνίδι είμαι πολύ καλός, εντάξει όχι ότι στα άλλα υστερώ αλλά θέλω βελτίωση σε όλα. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει καθησυχάσει τον εαυτό του να πει ότι είναι καλός και τέρμα.

Πως είναι ο Γιάννης έξω από το γήπεδο;
Σαν όλους τους άλλους είμαι. Για μένα προσωπικά δεν υπάρχει καμία διαφορά, από άλλους που ακούω ότι οι ποδοσφαιριστές δεν το ένα δεν το άλλο, για μένα προσωπικά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Είμαι απλός άθρωπος, κανονικός.


Αποτίμηση 2008 για τον Παναργειακό

Το 2008 ήταν ένα έτος που θα μείνει στην ιστορία για τον Παναργειακό. Ήταν μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες. Κανείς δεν θα ξεχάσει την τρελή πορεία των λύκων προς την επιτυχία. Ύστερα από μία δεκαετία στην μιζέρια και στο περιθώριο ο Παναργειακός το έτος 2008 τα ξόρκισε όλα. Τι κατάφερε να κάνει; Απλά το triple crown. Ότι κύπελλο και να βρέθηκε μπροστά του το κατέκτησε. Πρώτα το Κύπελλο Αργολίδος στις 19 Μαρτίου 2008, όπου στο ΔΑΚ Άργους με αντίπαλο τον Πόρο ο Παναργειακός σήκωσε την πρώτη κούπα νικώντας 2-1.Έπειτα σειρά πήρε το πρωτάθλημα. Ο Παναργειακός τερμάτισε στην πρώτη θέση του 7ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος με 63 βαθμούς με Ν – Ι - Η (19-6-3) και ΓΚΟΛ (62-17) και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για την Γ΄ Εθνική. Το πρωτάθλημα τελείωσε τυπικά στις 18 Μαΐου 2008 με το παιχνίδι Παναργειακός – Λουκίσια 2-2, αλλά ουσιαστικά ο Παναργειακός είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα από τις 20 Απριλίου 2008 στην έδρα της Δάφνη Ερυθρών νικώντας 4-0. Τελευταίο κύπελλο ήταν το Κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος, όπου στις 31 Μαΐου 2008 στο ΕΑΚ Λαμίας ο Παναργειακός νίκησε 3-0 την Νίκη Πολυγύρου στην παράταση και κατέκτησε το τρίτο κύπελλο της χρονιάς. Αναμφίβολα είναι η καλύτερη χρονιά του Παναργειακού εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν ήταν μόνο τα κύπελλα που κατέκτησε αλλά και η αγωνιστική του παρουσία που έκανε αρκετούς να παραμιλούν. Το 2008 ήταν ένα έτος που σημάδεψε την ιστορία του Παναργειακού καθώς από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα πέρασε στα επαγγελματικά. Το τέλος του 2008 βρήκε τον Παναργειακό στην 8η θέση του Νότιου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι λύκοι έχουν πραγματοποιήσει μία αξιοπρόσεχτη πορεία καθώς ως νεοφώτιστοι στέκονται πολύ καλά στην κατηγορία. Το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι να υπάρξουν και άλλα 2008 στην ιστορία του Παναργειακού.


Πρωταθλητής 7ου ομίλου Περιφερειακού Πρωταθλήματος 2008


Κυπελλούχος Ερασιτεχνών Ελλάδος 2008

Κυπελλούχος Αργολίδας 2008

Ποδαρικό με το δεξί . . .

Πρώτος αγώνας της χρονιάς αύριο για τον Παναργειακό με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ο Κεραυνός Κερατέας είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του ομίλου μας με 14 βαθμούς στους 6 τελευταίους αγώνες. Οι λύκοι θέλουν να κάνουν καλό ποδαρικό νικώντας την Κερατέα για να παραμείνουν κοντά στον στόχο τους. Επίσης θα πάνε με άλλον αέρα στο ντέρμπι με την Κόρινθο την Τετάρτη αν νικήσουν αύριο. Ο κόσμος καλείται να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια και να έρθει στο γήπεδο για να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα. Ο Γιάννης Δουβίκας έχει δύο προβλήματα, τον Κατσαρό και τον Σετράρο, οι οποίοι είναι αμφότεροι τιμωριμένοι. Έτσι το σχήμα που αναμένεται να παρατάξει είναι το εξής : Κατσαούνης - Μπούρας, Δρούλλιας(Χαρίσης), Φίλης, Μοράλες - Λετιέρι, Μεσέρδης, Κουτσοδήμος, Ανδρεάδης - Ζυγούρης, Παναγιωτόπουλος.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΑΚ ΑΡΓΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 04/01/2009 ΣΤΙΣ 15:00 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ